dimecres, 27 d’abril del 2016

I Jornada de Portes Obertes de la gestió de la Qualitat en centres educatius: 2 de juny de 2016

La Jornada de Portes Obertes té el doble objectiu de, per una banda mostrar les avantatges d’implementar models internacionals de sistemes de gestió de les organitzacions, i d’altra banda oferir als centres educatius que ho desitgin i, també a les empreses i institucions del territori, suport, orientació i formació per acompanyar-los en la millora de la gestió de les seves organitzacions. 
Els motius que poden conduir a una organització a implementar una estratègia de desenvolupar un model de sistema de gestió de qualitat, tals com la norma ISO 9001 o el model d’excel·lència e2cat, poden ser diversos. Per exemple l’interès en millorar l’eficàcia i eficiència  dels seus processos, augmentar la satisfacció dels seus grups d’interès, o bé demostrar a tercers que l’organització compta amb un sistema de gestió que li proporciona una bases sòlida per acomplir amb els compromisos, encetar nous projectes i mantenir un desenvolupament sostenible. Tot l’anterior acreditat per una organització certificadora independent.

PROGRAMA DE LA JORNADA

09:30 h Presentació de la Jornada
09:45 h Presentació del sistema de gestió de la qualitat
10.15 h Exemples de bones pràctiques del centre

10.45 h VISITA DEL CENTRE EDUCATIU

11.30 h Les normes de gestió de referència al centre
12.15 h Els reptes de futur del centre
12.30 h Oferta de suport per desplegar sistemes de gestió de la qualitat al territori
13.30 h Precs i preguntes
14.30 h FINAL DE LA JORNADA

Nota: consulteu el programa específic per a cada centre

CENTRES PARTICIPANTS A LA JORNADA DE PORTES OBERTES
 Els centres que ofereixen aquest servei són els Instituts del Projecte de Qualitat i Millora Contínua que més han avançat en el desenvolupament de sistemes de gestió de la qualitat.

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA DE PORTES OBERTES
Cal fer una inscripció al centre que tingueu interès en visitar. Aquesta inscripció té el caràcter d’un curs de formació de 5h per la qual cosa obtindreu el certificat corresponent de Formació del Professorat. Les inscripcions es poden fer fins el 27 de maig a les següents adreces de l’XTEC:


COM ARRIBAR ALS CENTRES:
https://goo.gl/usYNAn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada