dissabte, 7 de setembre del 2019

Un nou curs ha començat

Donem la benvinguda als centres que entren aquest curs al Projecte:
Institut Abat Oliba de Ripoll, Institut Alexandre Deulofeu de Figueres, Institut Pere Borrell de
Puigcerdà, Institut de Tona (Escola d’Hosteleria), Institut Cendrassos de Figueres, EFTE Catalana de Montjuïc de Barcelona , Institut Rocagrossa de LLoret de Mar, Institut Dertosa de Tortosa i l’Institut Sant Cugat d’FP. Ja som 183 centres. 

Volem fer un reconeixement a l’Institut Caparrella de LLeida que el curs passat van realitzar el contrast extern amb el model d’excel·lència e2cat. El resultat ha estat molt positiu, tot evidenciant una gestió avançada que ha sabut aprofitar les propostes del model.
La nostra felicitació i enhorabona als companys i companyes que ho han fet possible.

Us posem els cursos que tenim fins ara planificats i que en breu us passarem l'enllaç on apuntar-vos:
  • Introducció als Sistemes de Gestió de Qualitat
  • Auditories en els centres educatius
  • Autoavaluació e2cat en els centres educatius. 
També us recordem que podeu gestionar a través del PQiMC cursos FIC (Formació interna de centre)  Les característiques dels cursos FIC més rellevants són:  30 h de formació mínima, de les quals es  poden fer entre 3 i 6 hores de suport amb un formador extern, que farà alguna sessió presencial i us pot ajudar a organitzar/seguir el curs.

La resta d'hores del curs, seran impartides per un formador/a intern del vostre centre, amb el suport dels  materials formatius que trobareu en un aula Moodle que us podem facilitar des del Projecte. Per més informació us podeu adreçar a:  fpqualitat@xtec.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada