dissabte, 12 de maig del 2018

Jornada de cloenda del curs 2017/18 del PQiMC

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA DE CLOENDA DEL PQIMC

La Jornada de Cloenda s’adreça als centres educatius que participen al Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC) de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament. L’objectiu de la Jornada és doble. D’una banda és una ocasió per posar en comú la tasca realitzada al llarg del curs, valorar els objectius assolits i plantejar nous reptes per al proper any. D’altra banda, és un moment per compartir coneixements, bones pràctiques i projectes, amb els companys i companyes de les diferents xarxes del Projecte. En definitiva és una jornada de balanç del treball fet i, alhora, de presentació de propostes de millora per al futur, d’acord amb el principis bàsics del PQiMC.
PROGRAMA DE LA JORNADA

09:15 h Inauguració de la Jornada a càrrec de d’Estanislau Vidal-Folch, subdirector general de Programes, Formació i Innovació.
09.30 h Valoració del treball realitzat en les xarxes Qs i Es durant el curs 2017-18, a càrrec de Sònia Higueruelo i Raúl Richard, coordinadors del PQiMC; amb la participació de Leslie Pericot, directora de l’EOI del Maresme i Francisco Javier Laganga, director de l’INS Nicolau Copèrnic de Terrassa.
10.10 h Què hem fet aquest curs al Projecte de QiMC, a càrrec de J. A. Andrés Villena, coordinador del PQiMC.
10:30 h PAUSA-CAFÈ      (LES TAULES ESTAN ORGANITZADES PER XARXES)

11:15 h Taula rodona de presentació de bones pràctiques.
- Fàtima Prat i Raquel López, directora i CQ de l’INS Miquel Biada de Mataró, i Joan Roca, tècnic desenvolupador: El QCI del SGQ o "Com resoldre l'embolic dels indicadors".
- Glòria Montoy i Olga Romero, directora i cap d’estudis d’FP de l’INS Carles Vallbona de Granollers: “Quina relació establim amb el coneixement?”.
- Josep Ma Pallarés, CQ de l’INS Pere Martell de Tarragona:  “La gestió estratègica dels processos”.
12:30 h Resultats de les auditories externes del curs 2017/18, i els aspectes claus a potenciar en la gestió dels centres d’acord amb les propostes de la norma ISO 9001:2015, a càrrec de Carla Debat, gerent d’Applus.
12:45 h Classe final de curs “Qualitat per a tots”, a càrrec de Joan A. Ferreres, secretari de l’INS Montsià.
13:15 h Balanç del curs i nous objectius per al curs 2018/19, a càrrec de Ferran Castrillo, cap del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals.
13:45 h Tancament de la Jornada, a càrrec d’Estanislau Vidal-Folch, subdirector general de Programes, Formació i Innovació.

ACTIVITATS OPCIONALS
NOTES
Aquesta Jornada forma part de les sessions de xarxa i és obligatòria a afectes dels certificats de formació, per tant va adreçada a les persones que habitualment participen a les reunions de les Xarxes de Qualitat i Millora Contínua de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada